Heb jij (chronische/terugkerende) klachten of zit je niet lekker in je vel? Voel jij je alleen in je zoektocht naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en balans? 

In de natuurgeneeskunde sta jij als mens centraal, jij bént niet je klacht. Samen onderzoeken wij hoe we het zelfgenezend vermogen van jou lichaam en geest kunnen versterken zodat je weer in balans komt.

Door een holistische behandeling komen we tot de kern en wordt de oorzaak van je klacht aangepakt. 

Daarnaast bied ik ook ontspanningsmassages aan.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

In mijn behandelingen werk ik met:

  • fytotherapie (kruiden)
  • voeding
  • massages en ademhalingstechnieken
  • bachbloesems
  • iriscopie
  • bewustwording en coaching

Werkwijze

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak gaat het om jou verhaal. Ik ga je uiteenlopende vragen stellen over je klacht(en), je (ziekte)geschiedenis, je sociale leven, je voeding, emoties etc. Om een zo breed mogelijk beeld van jou te krijgen maak ik ook een foto van je iris en je tong. 

Klachten en blokkades zetten zich vaak vast in het lichaam. Daarom zal ik ook kijken naar je lichaamshouding en voelen of er blokkades zijn. De eerste afspraak duurt 1.5 tot 2 uur.

 

Behandelplan

Met de informatie die ik heb verzameld ga ik aan de slag om een uitgebreid en persoonlijk behandelplan uit te werken. Waar stroomt het bij jou niet meer? Wat heeft ervoor gezorgd? En hoe uit zich dat?

Het behandelplan kan bestaan uit verschillende therapieen die complementair gaan werken. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal voor jou samengesteld kruidenrecept, persoonlijke voedingsadviezen, massages, coaching en bewustwording, bachbloesems etc. Het is maar net wat voor jou situatie en klacht van toepassing is. Het gaat erom dat jij weer in balans komt.

Tijdens de tweede afspraak (1 uur) bespreken we jou behandelplan en gaan we beginnen.

Op weg naar heling

Alle behandelingen hebben als doel om jou zelfgenezend vermogen sterker te maken zodat jij weer in balans kunt komen. Hierbij is het belangrijk dat je leert luisteren naar de signalen die je lichaam en je geest je geven. Kruiden, voeding, massages, bachbloesems en coaching zullen je daarbij ondersteunen. En jou motivatie is natuurlijk cruciaal.

Tijdens elke sessie kijken we waar je behandeling bijgesteld moet worden en welke stappen er zijn gemaakt. Zodat er niets meer in de weg staat naar jou helingsproces.

Therapieen

‘It is more important to know what sort of person has a disease than to know what sort of disease a person has.’

Hippocrates

Fytotherapie (kruiden)

Voeding

Massages en ademhalingstechnieken

Bachbloesems

Iriscopie

Bewustwording en coaching

Wil je meer weten?

DSCF7148

Natuurgeneeskunde is geen quick fix. Klachten ontstaan niet zomaar en net zo goed kunnen ze ook niet zomaar verdwijnen. Symptoombestrijding zorgt ervoor dat de klacht onderdrukt en uiteindelijk verplaatst wordt. Wil jij onderzoeken welke patronen (in je verleden) ervoor hebben gezorgd dat jij uit balans bent gekomen? En wil je leren welke kwaliteiten je hebt om in te zetten op jou weg naar heling? 

Een natuurgeneeskundig traject is een deep dive. Ik nodig je uit om jezelf beter te leren kennen en je blokkades te doorbereken!

Kosten:

Ik ben aangelsoten bij de LVNT en lid van CBJ.

marengedenk@gmail.com
+31 6 16396560